Иво Сиромахов яхна огромен „Хамър“ за 100 бона!

picture6

Сценаристът и актьор в „Шоуто на Слави“ Иво Сиромахов отскоро пори софийските улици с огромен джип за 100 хиляди лева, научи HotArena.

Имитиращият Пауло Коелю е поредното доказателство за твърдението, че ниските мъже заради комплекси предпочитат да се обргаждат с големи вещи и най-вече коли. А при Иво контрастът между ръста му и размерите на военния джип е наистина впечатляващ.

Откакто замества и Виктор Калев в шоуто, заплащането на Сиромахов достига 12 бона на месец. Явно финансовото му състояние позволява да се обзаведе с „Хамър“, какъвто янките ползват и на бойното поле, пише „Ретро“.

Возилото не е чисто ново, но определено е внушително и забележително на фона на останалите коли по родните пътища. Не е ясно защо Иво се е спрял точно на този джип, който е предпочитан за офроуд, лов и риболов и други подобни дейности в извънградски условия.

„Иво избива комплекси и мяза на някоя мутра, защото само те карат такива джипове насред столицата. Тази кола е за военни или ловци и е смешно да я пракира по тесните софийски улички“, чудят се и се маят колеги на сценариста.

Да припомним, че преди години и неговият шеф Слави Трифонов фучеше из столицата с такъв джип, но на него определено по му отиваше!